Gott nytt år!

När 2000-talet blev myndigt passade vi på att fira det med en ekumenisk gudstjänst tillsammans med Svenska Kyrkan i Hässjö kyrka. Arne Lannstål predikade, Mirjam Danielsson spelade och Roland Ericsson sjöng. Temat för gudstjänsten var I Jesu namn, och bättre än så kan man faktiskt inte börja ett nytt år tycker vi.

Vad som väntar runt hörnet är för oss okänt just nu. Men vi fortsätter att arbeta efter vår vision som presenteras i församlingens stadgar: Att efter baptistiska principer arbeta för utbredandet av Guds rike i Söråker med omnejd.

En sak som kommer att ändras här, är att dessa dagboksanteckningar kommer att ta en paus. Vi säger inget om hur länge eftersom det är oklart. Men aktiviteten här på denna sida kommer att minska från årsskiftet. Däremot vill vi gärna framhålla att vi forsatt kommer att se till att vår ”riktiga” hemsida kommer att hållas uppdaterad och fräsch. Så håll koll på Kyrktorget och ladda gärna ner appen som finns både i App Store såväl som Google Play. Då har du informationen från oss och många andra församlingar i din telefon!

Ett välsignat gott nytt år tillsammans med Jesus önskar vi dig. Och har du vägarna förbi Söråker vet du att du alltid är välkommen att dela gemenskapen med oss. Kolla bara kalendern på hemsidan/appen så ser du vad som är på gång och när.

På återhörande!

Annonser